7. KOLO FC MLADÉ BUKY VS. FKDK

22.09.2014 15:40

FC Mladé Buky vs. FK Dolní Kalná 3:0 (1:0)

Branky

  • FC Mladé Buky: 3x Ruml

Soupisky

  • FC Mladé Buky:Koščál, Kvíčala, Ruml (85. Bečka), Pavlis, Brhel, Štěpánek (69. Haider), Tošovský, Doležel, Hrubeš, Machalík, Jurik
  • FKDK: T. Navrátil st. – V. Bartoš (81. Kohout), Z. Tauchman, T. Navrátil ml., V. Kodytek(75. Dědek) – J. Navrátil, M. Najman, O. Šimůnek, J. Jiřička – T. Jiřička (55.Dohnal), D. Ježek (80. A. Kodytek)

Žluté karty

  • FC Mladé Buky: Doležel, Hrubeš, Jurik

Hodnocení utkání

  • Pavel Hrubeš, sekretář: (domácí):

    "Zasloužené vítězství domácího mužstva, kdy v prvním poločase jsme mohli vést klidně o čtyři branky, ale bohužel jsme vstřelili pouze jednu. Druhý poločas se nesl v duchu prvního poločasu, dali jsme dvě branky a zaslouženě vyhráli." 

  • Martin Bartoš

Po Rudnické oslavě, mladobucká kocovina

    Dolní Kalná přijela do mladobuckého fotbalového areálu opět bez několika hráčů základní sestavy. Velmi podmáčený terén nepřispíval kombinační hře, ba naopak bylo předem dané, že se bude jednat o bojovný fotbal. Mladé Buky začali zápas aktivněji a již v prvních minutách se dostávali do zajímavých příležitostí ke vstřelení branky. Jako poslední výstraha posloužila 10. minuta, kdy domácí útočník zpracoval po přesné kolmici míč a obešel kalenského gólmana, ale z ostrého úhlu nastřelil pouze tyč. Ve 12cté minutě potrestal nepřesnosti v kalenské rozehrávce domácí Ruml. Po této inkasované brance se Kalná probudila z limbu a začala vystrkovat růžky. V minutě 27. poslal střílený centr na brankoviště Ježek. Nepříjemný balón domácí brankář Košťál vyrazil před sebe. Hbitý Jaroslav Jiřička se po míči vrhnul se vší grácií, bohužel Košťál stihl ještě konečky prstů míč uklidit do bezpečí. Dějství hry se ihned přesunulo před Navrátilovu branku. Přízemní míč poslaný domácím křídelníkem do vápna, odvrátil mladý kapitán Tomáš Navrátil ml. pouze na hranici velkého vápna.  Střela vyslaná domácím středopolařem jen těsně minula šibenici. 30. minuta nabídla sólo akci Tomáše „expressa“ Jiřičky. Bezradní beci již jen přihlíželi, jak se Tomáš řítí na domácí branku. Nadějnou akci nakonec utnul domácí brankář  Koštál povedeným skluzem pod nohy.  Kalenští hráči začali tahat za delší provaz a zamkli domácí na své polovině. V minutě 37. vyslal centr do vápna Ježek, Jarda Jiřička si šikovně zpracoval míč a prudkou střelou vypálil na branku. Brankář s výpomocí beka opět uhájili čisté konto. Kalná nesvedla již dát gól „do šatny“ a tak poločasové skóre ukazovalo jednobrankovou výhodu pro domácí celek.

    Početné kalenské publikum očekávalo ve druhém poločase tlak a otočení nepříznivého vývoje zápasu. Bohužel opak byl pravdou! Domácí převzali otěže a určovali tempo hry. Navíc se hosté dopouštěli ještě větších hrubek v kombinaci než v prvním dějství. Ve 49. minutě vychytal Tomáš Navrátil st. samostatný nájezd domácího útočníka. Kalná se snažila otočit vývoj ve svůj prospěch bojovností a nasazením. Nebylo ale přáno. V těžkém terénu si Kalenští hráči nedali přihrávku a hodně kazili. Nepřesnosti se kupily i na straně domácích, takže jsme mohli vidět tzv. „holomajznu“. V 62. minutě domácí hráč zatáhl míč podél vápna a na penaltě našel nikým nehlídaného spoluhráče Rumla. Pohotová placírka přinesla zvýšení skóre na 2:0. Po další hrubce v naší defenzívě se v 70. minutě řítil sám a opět nikým nehlídaný Ruml a umístěnou střelou k pravé tyči zpečetil svůj hattrick. Podlomeným kalenským hráčům už nezbyly síly na jakékoliv korigování výsledku. Krom jedné střely v 79. minutě od Michala Najmana jsem nezaznamenal jiné ohrožení domácí klece ve druhém poločase. Mladé Buky tak poráží utrápenou Kalnou 3:0.

  • Tomáš Navrátil st., pro KH fotbal

Domácí byli po všech stránkách lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili, o tom žádná. V první půli jsme se ještě drželi a měli i velkou šanci na vyrovnání, ale nedali ji. Druhá půle byla v režii domácích, kteří přidali další dvě branky a jednoznačně zvítězili. Náš výkon ve druhé půli byl doslova ostudný. Jediné, s čím nemohu v hodnocení domácích souhlasit, je počet diváků. Jestli jich tam bylo osmdesát, z toho ještě dvacet z Dolní Kalné. Ale to na zaslouženém výsledku samozřejmě nic nezmění ...

Diváků: 80

Rozhodčí: Linhart

Diskusní téma: 7. KOLO FC MLADÉ BUKY VS. FKDK

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek