8. KOLO SPARTAK POLICE N.M. VS. FKDK

30.09.2014 18:54

Spartak Police nad Metují vs. FK Dolní Kalná 3:0 (0:0)

Branky

  • Spartak Police n.M.: 66. Klapovský (pen.), 80 Hauk, 86. Nožka

Soupisky

  • Spartak Police n.M. : Mžourek - Rieger , Šnábl , Kollert(83.Sivak) , Hauschke(31.Bergmann) - Švorčík(88.Fatura) , Čermák , Hauk , Klapkovský - Mucha J. , Mucha T.(67.Nožka)
  • FKDK: Bartoš M. - Bartoš V.(82.Kohout),Kodýtek V.(Kodýtek A.),Dědek,Navrátil - Nejman,Hampl,Dohnal,Jiřička,Šimůnek - Ježek(87.Lukeš)

Karty

  • Spartak Police n.M.: 32. Mucha J, 78. Nožka
  • FKDK: 25. V. Bartoš

Hodnocení utkání

  • Jan Ticháček, Spartak Police nad Metují

První poločas nebyl dle naších představ.V druhém byl výkon o poznání lepší a naše šance jsme proměnili ve tři body.

  • Tomáš Navrátil, pro KH fotbal

Prohráli jsme, ale nemáme se za co stydět. Naše mladá sestava se 65 minut držela, v závěru ale domácí svůj tlak přetavili v zasloužené vítězství a odjeli jsme s prázdnou. Ocenil bych velmi kvalitní výkon mladého rozhodčího Vrby.

  • Vít Kodytek, s přispěním Martina Bartoše

    Máme za sebou první polovinu odehraných zápasu ve skupině a dnešním dnem započali odvetná utkání. Kalenské mužstvo zajíždělo na horkou půdu do Police nad Metují. Tento tým v posledních kolech nabral obrovskou formu a vyhřívá se na prvním místě v tabulce. Za to Kalenským se nedaří… Stále chybí brankářská jednička a tvrdě doplácíme na absence hráčů ze zdravotních důvodů. Proto trenér Matucha měl problém s rozestavením mužstva, kde nakonec brankářskou pozici zhostil záložník Martin Bartoš, který si musel sakra rychle rozpomenout na mladežnická léta, kdy chvilku působil na tomto postu.

                Zápas začal klidnějším tempem, kde postupně domácí přebírali otěže hry ve svůj prospěch. Domácí se tlačili do velkých příležitostí, ale hosté si s velkou řadou útoku poradila, zejména mladý M. Bartoš, doslova v brance čaroval a držel tak svůj tým ve vyrovnané partii. Poté i hosté zahrozili z velice nebezpečných protiútoků. Nejdříve z rohového kopu zahrozil „nehlavičkář“ Jarda Jiřička, který minul svatyni v 17 min., a poté 34 min. krásnou kombinační hrou v podání D. Ježka a O. Šimůnka, poslali úplně osamoceného T. Hampla, který již neměl sílu na zakončení. Vzápětí domácí navýšili své tempo a opět hrozili především z poza vápna, kde většinu akcí končili buď na dobře připravené obraně, nebo na dobře chytajícím M. Bartošovi. Do konce poločasu se již nic neměnilo a stav byl tedy 0:0

                Ve druhém dějství bylo znát obrovského tlaku, kdo jako první udělá chybu a rozhodne tak utkání. Domácí hrozili od úvodních minut, ale postupně ztráceli recept, jak překonat obranný val. Vzápětí mohli Kalenští strhnout vedení ve svůj prospěch, když po důrazu J. Jiřička vybojoval míč a ani na dvakrát nedokázal překonat vyběhnuvšího domácího brankáře. Poté se hra soustředila na druhou stranu, kde v 68 min. hry přišel zlom. Rozhodčí odpískává velmi přísnou penaltu, která byla vzápětí s menším štěstím proměněna. V 80 min. přišlo další potrestání hostujícího celku, kde po zaspání obrany, si dva domácí útočníci, doslova rozebrali brankařskou „jedničku“ M. Bartoše. 2:0 a deset minut do konce. Po této inkasované brance by kdekomu opadla chuť do hry. Kalná se ale nevzdávala a bojovala dále. Zejména středopolař Michal Najman dřel do posledního dechu! Po takto otevřeném stylu hry v závěru utkání se domácím povedlo vysunout v 86. minutě Nožku, který si s vyběhnuvším hostujícím gólmanem poradil jako mazák a lobem zvýšil na konečných 3:0 pro domácí.

Diváků: 120

Rozhodčí: Vrba

Zdroj: [1] www.khfotbal.cz/soutez/detail/7155/

Diskusní téma: 8. KOLO SPARTAK POLICE N.M. VS. FKDK

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek