benfika veze 3 body z lánova

21.10.2014 12:59

TJ Lánov "B" : FK Dolní Kalná "B" 1:4 (1:1)

Branky: Mencl - Ježek M. 2x, Kohout 2x

ŽK: 0:1

Rozhodčí: Matras

Diváků: 40

FKDK "B": Plecháč - Bartoš V., Navrátil T. ml., Drinka, Strnádek - Šimůnek J. (46. Nosek M.), Kodytek A., Kohout, Sobotka (71. Lukeš J.) - Lukeš M., Ježek M.

V 11. kole zajíždělo rezervní mužstvo Dolní Kalné na půdu lánovského béčka a to na žádost domácích již v sobotu v 10:30.

Dopolední utkání ještě ani pořádně nezačalo a již ve 4. minutě se měnilo skóre. Milan Ježek využil špatného odkopu domácích zadáků, pohrál si s obráncem a netradičně levou nohou poslal hosty z úhlu do vedení - 0:1. O pět minut později mohli být hosté ještě veselejší, ale to by tentýž hráč nesměl tisíciprocentní šanci trestuhodně zahodit a nechat vyniknout domácího brankáře. Místo dvoubrankového vedení tedy přišel přesný opak - vyrovnání. Domácí, kteří od začátku zápasu spoléhali na rychlé protiútoky do hostující obrany si vytvořili několik příležitostí a to vskutku vyložených. Hostující brankář Plecháč se nestačil otáčet a divit, co se to vlastně děje. Obrovskou měrou se však tento renomovaný bek podílel na likvidování samostatných nájezdů domácích borců a nutno podotknout, že kdyby se šlo do šaten za stavu 5:1 pro domácí, nikdo by neřekl půl slova. Poločas tedy vyrovnaný - 1:1.

 

Druhá půle v podstatě začala tam, kde ta první skončila. Zkoprnělá hostující obrana musela nechat ještě několikrát vyniknout Plecháče, který i s pomocí brankové konstrukce držel dolnokalenské naděje nad vodou. Běžela 61. minuta, do rychlého protiútoku vyráží trio Ježek, Lukeš M. a Kohout. Poslední jmenovaný dostává přihrávku na roh velkolé vápna a z otočky vysílá nezištnou střelu levačkou, která k údivu všech však končí přesně za tyčí domácí branky - pěkný fotbalový moment (1:2). O dalších deset minut později byl rozdíl již dvoubrankový a to když se podruhé prosadil probuzený podzimní střelec - Milan Ježek. V závěrečných 20 minutách nezbývá domácím nic jiného, než otevřít obranu a zariskovat. Kloudný efekt však nepřichází a jsou to naopak hosté, kdo vyráží do rychlých brejků a vytváří si šance. Avšak ani Navrátil ani Lukeš svoje šance nevyužívají a tak se přihlašuje o slovo opět Kohout, který si nacházi odražený balon po rohovém kopu a upravuje konečný stav utkání na 1:4.

Hosté z Dolní Kalné si tedy z Lánova odvážejí 3 body, za které mohou děkovat nemohoucnosti domácích forvardů a hlavně svému golmanovi Plecháčovi.

Diskusní téma: benfika veze 3 body z lánova

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek