FK Volanov : FK Dolní Kalná "B" 2:2

01.10.2014 16:32

FK Volanov : FK Dolní Kalná "B" 2:2 (2:2) na pen. 3:2

Branky hostí: Drinka, Ježek M.

Rozhodčí: Herák

Diváků: 50

 

Sestava FKDK "B": Plecháč - Kohout, Nosek M., Drinka, Strnádek - Lukeš M. (49. Lukeš J.), Kodytek A., Navrátil J. Šimůnek J.(46. Sobotka) - Běhounek (59. Kodytek V.), Ježek M. (80.Bélik)

 

V dalším kole, tentokráte již v sobotu, zajížděla kalenská rezerva na volanovskou půdu. Na dobře připraveném trávníku se již od počátku hráli oboustranně ofenzivní fotbal a již v 5. minutě se měnilo skóre. Přímý volný kop z nějakých 35 metrů si postavil Drinka a na jeho střelu byl nezkušený gólman domácích krátký - 0:1. Domácí však mohli záhy vyrovnat, avšak jejich hlavičkový pokus po rohovém kopu skončil na břevně. Po několika závarech před hostující brankou se záhy měnilo skóre na druhé straně. Tentokrát to byl Ježek M., který znovu z nějakých 35 metrů překvapil povedeným lobem domácího brankáře podruhé - 0:2. Opaření domácí však nesložili zbraně a nejprve po jednom z dalších závarů snížili na 1:2 a do poločasu bylo vyrovnání skóre dokonáno.

Druhý poločas byl tedy zcela otevřený a bylo otázkou, který z týmů převáží misku vah na svoji stranu. Mohli to být volanovští, kteří několikrát zle zatopili hostující obraně, ale akce buď ztroskotali na finální přihrávce či neefektivitě v zakončení. Mohli to být tedy ve finále hostující hráči, kteří však svoje šance trestuhodně zahodili. Největší šanci na tříbodový zisk zazdil Lukeš J., který se po skvostné Navrátilově přihrávce řítil sám na branku, ale jak jeho špatným zvykem - v koncovce selhal. Po 90. minutách svítil tedy na světelné tabuli stav 2:2 a šlo se na penalty. Domácí vcelku přehledem všechny proměnili, kdežto za hosty se netrefil Strnádek. Plusový bodík pro domácí je dle mého soudu zasloužený, pro hosty z Dolní Kalné bod ze remízu rovněž.

Diskusní téma: FK Volanov : FK Dolní Kalná "B" 2:2

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek