Interview s trenérem áčka

11.02.2015 21:02

Trenére, jsme v půlce zimní přípravy. Jak se daří plnit Vaše plány, které jste si s hráči před zimní přestávkou naplánovali?

    Na prvním tréninku jsme si jasně řekli, že tomu dáme maximum, což je u mne alespoň 75% všech tréninků. Všichni souhlasili! Jsme v půlce a bohužel, je to vše 50 na 50. 50% hráčů má sotva 50 procent odchozeno…

V sobotu naše A. mužstvo čeká první přátelské utkání se silným mužstvem z Lázní Bělohrad. Co očekáváte od svých svěřenců a na co se budete soustředit při hodnocení utkání?

    Je to více méně první pořádný kontakt s míčem, takže není důvod být jakkoliv přísný a kritický. Beru to jako velmi kvalitní přípravu a budu zkoušet pár variant rozestavění  hráčů.

Přehupujeme se do druhé půle zimní přípravy. V první části se zejména nabírala kondice. Co bude dominantní složkou ve druhé fázi?

    Druhá část bude velmi výživná. Půjde o sílu, rychlost, výbušnost a hráči začnou také pracovat s míčem. (Smích) Doplněné o další tři přátelská utkání, na které zvu všechny fanoušky FKDK.

Podle zpráv kolujících okolo týmu, se představí zvučná posila na brankářské pozici, Honza Slach. Mohl by jste upřesnit Vaše plány a očekávání? Kdo bude tzv. „jednička“ v Kalenské bráně?  Roman Junek již by měl být zdráv.

    Vzhledem ke zranění jak Romana Junka, tak Vlasty Porkerta, mi nezbylo než shánět golmana na post jedničky pro A.čko, což se mi nakonec povedlo a jsem rád, že jsem se domluvil s Janem Slachem, mladým golmanem. Roman je po úrazu kotníku teoreticky zdráv, víc nevím. Spoléhat na to, že utržený kotník asi vydrží, navíc neabsolvoval jediný trénink. Na to jsem nechtěl spoléhat. Vlasta je po operaci kolena v léčení a zřejmě část jara bude mimo hřiště. Takže jednička v přípravě pro A.čko je Honza. Jestli se osvědčí, pak doufám, že dojde k dohodě a bude i na jarní část. Kvůli odchodu dvou hráčů, hledáme i nové fotbalisty do pole!

Přehled přátelských zápasů A+B

  • 14.2. - 14.00 hod. FKDK vs. Lázně Bělohrad   (umt. Nová Paka)
  • 28.2. - 16.00 hod. FKDK vs. Horní Branná   (umt. Nová Paka)
  • 7.3. - 14.00 hod. FKDK vs. Jilemnice   (umt. Nová Paka)
  • 8.3. - 12.00 hod. FKDK "B" vs. Mostek (umt. Trutnov)
  • 14.3. - 16.00 hod. FKDK vs. Nová Paka   (umt. Nová Paka)

MB.

 

 

Diskusní téma: Interview s trenérem áčka

Trenér ?

Vaněk Lubor | 16.03.2015

Protože, Jarda Matucha skončil jako trenér, po jistě zralém uvážení . Rozhodl jsem se oslovit mého známého Miroslava Vondráčka z TU, aby nám pomohl
trénovat a vést mužstvo pro jarní sezonu. V ůterý 17.3. přijede v 17 hod.na trénink, chce poznat hráče a dohodnout podmínky. Všichni hráči se dostaví na trenink (pokud mohou) a to A i B . Na tento trénink ,bylo by dobré kdyby se dostavili trenéři, bývalí i budoucí.
Máme šanci získat kvalitního trenéra.
Vše jsem prodiskutoval s výborem FK, protože už jsem se na to nemohl dívat.
Pojdte to zkusit (snad na to pokladník má. )tak v úterý v17 hod.
Omlouvám se všem, kteří špatně pochopili moji snahu, ale pokud přijedu
v sobotu na fotbal a hráči se dohadují, kdo ,kde bude hrát, to byl vrchol!
Díky Vaněk L st.

Otázka na trenéra

Tomáš Navrátil ml. | 11.02.2015

Prozdraďte trenére, jestli jsou v hledáčku ještě další hráči? Kdyby ano, konkrétně kdo a na jaký post?

Re: Otázka na trenéra

Matel | 12.02.2015

Po oslovení již 5ti hráčů,mám v hledáčku ještě pár jmen. Hlavním postem na který sháním nového hráče je útočník......bohužel když už oslovený hráč má zájem a je možné se sním dohodnout,skončí to na mateřském klubu...stále hledáme a i na jiné posty......neb jak stále opakuji.......nemáme 15 hráčů pro A.čko....

Přidat nový příspěvek