Pilníkov vyloupil dolnokalenskou pevnost

14.10.2014 10:46

FK Dolní Kalná "B" : Spartak Pilníkov 2:3 (0:0)

Branky: M. Ježek, Dohnal – Kozaňák, Anděl, Nohejl

Rozhodčí: R. Nývlt

Bez karet

Diváků: 70

 

Sestava FKDK "B": Plecháč - Bartoš V., Kouhout, Drinka, Strnádek - Šimůnek J. (58. Lejdar), Kodytek A., Dohnal, Sobotka (65. Dědek) - Ježek M.(85. Bélik), Lukeš M. (52. Lukeš J.)

 

V dalším utkání III. třídy okresní soutěže Trutnovska hostila dolnokalenská rezerva Spartak Pilníkov. Tradiční soupeř, který si z Dolní Kalné neodvezl dlouhých pár sezon ani bod, tentokrát zlomil tamní prokletí a po dlouhé době si z "Pod Kaštanů" odvezl všechny body a tím ukončil domácí podzimní neporazitelnost kalenské rezervy.

 

Na dobře připraveném trávníku toho první poločas mnoho nepřinesl. Spousta nepřesností a špatně adresovaných přihrávek tak 70 přítomných diváků nadchnout nemohlo. Za zmínku stál závar před hostující brankou, avšak Lukeš M. ve své šanic vyhořel a balon do odkryté branky ve skluzu nedopravil. V další šanci se objevil Ježek M., ale ani jeho pokus se gólově neujal. Hosté, hrozící převážně z brejků toho v prvním poločase moc nevymysleli. Za zmínku stojí nebezpečná hlavička po rohovém kopu, kterou se prezentoval hostující středopolař. První poločas tak skončil bez branek.

Druhý poločas, diametrálně rozlišný od toho prvního mohl přinést radost na domácí straně již ve 49. minutě, když Ježek M. našel dobrým centrem Sobotku, který však z malého vápna v těžké pozici branku přestřeili. Otřelé nedáš-dostaneš vzalo za své a po následném odkopu od branky se do individuální akce dostal Kozaňák, který Plecháčovi nedal sebemenší šanci - 0:1.O dalších 5 minut později to bylo již o dvě branky, když po podobné akci uklízel balon do prázdné branky Anděl - 0:2. Rozložení domácí vystřídali, když na hřiště přišel Lukeš J., Lejdar a Dědek. Kalenská rezerva byla v ten moment na ručník a mohlo být ještě hůře, avšak buď branková konstrukce nebo zahozené šance nepustili hosty do tříbrankového vedení. V 65. minutě však vysvitla jiskra naděje, když se podařilo Ježkovi M. snížit, nutno však podotknout, že domácí můžou poděkovat golmanu Strasserovi, který svojí velkou chybou vybídl Milana ke skórování a najednou to byli domácí kdo začal tahat za delší konec provazu. Nejprve spálil tutovku Dohnal, Kohout poté orazítkoval tyč. V 78. minutě už však bylo na domácí straně veselo, do nebojácného výpadu vyrazil Strnádek, který byl faulován, avšak ponechanou výhodu skvěle přetavil ve vyrovnávací branku Dohnal, když tváří v tvář nedal Strasserovi šanci - 2:2. Opaření Pilníkovští se nestačili divit, když jejich dvoubrankové vedení bylo totam a domácích najednou plné hřiště. Dokonalý obrat však dokonán nebyl, proti byl Nohejl, který 5 minut před koncem po souhře s pilníkovským matadorem Kratochvílem dovršil přestřelku na konečných 2:3.

Diskusní téma: Pilníkov vyloupil dolnokalenskou pevnost

mmgqkjkht@gmail.com

Nike Zoom Hyperrev | 15.12.2014

hzeksnp@gmail.com

Reebok S.carter Mens | 08.12.2014

lihewiqgck@gmail.com

Mens Air Jordan 7 | 03.12.2014

Přidat nový příspěvek