Plán na 8.-14. září

08.09.2014 22:30

Pondělí 8.září

  • Trénink přípravky, ml.žáků a st.žáků od 17:00, sraz na hřišti v 16:45

Úterý 9.září

  • Trénink A+B od 18:00, sraz na hřišti v 17:45

Středa 10.září

  • Trénink přípravky, ml.žáků a st.žáků od 17:00, sraz v 16:45

Čtvrtek 11. září

  • Trénink A+B od 18:00, sraz na hřišti v 17:45

Sobota 13. září

  • Zápas starších žáků: FKDK vs. Bílá Třemešná od 14:30, sraz v 13:30
  • Zápas muži: TJ Sokol Bílá Třemešná vs. FK Dolní Kalná "B" od 14:00, sraz v 12:45 u sokolovny
    Nominace na utkání: Plecháč, Svoboda, J.Šimůnek, J.Lukeš, M.Lukeš, J.Kalenský, A.Kodytek, J.Navrátil, Běhounek, Strnádek, M.Stránský, V.Dressler, M.Ježek, J.Korda
    Omluveni: Drinka (v zaměstnání)
  • Zápas muži: FK Dolní Kalná "A" vs. TJ Rudník od 17:00, sraz 15:50
    Nominace na utkání: Dohnal, V.Kodytek, Vl.Bartoš, Tauchman , J.Jiřička, T.Jiřička, T. Navrátil st., T.Navrátil ml., O.Šimůnek, Smetana, D.Ježek, Najman, Kohout

Neděle 14. září

  • UPOZORNĚNÍ!! Turnaj starých gard se přesouvá z neděle 14.9. na 28.9.! Čas zůstává stejný, začátek tedy v 9.00 hodin.

Diskusní téma: Plán na 8.-14. září

"Béčko" svoje utkání v Bílé Třemešné HRAJE!!

Tomáš Navrátil ml. | 13.09.2014

Před chvílí mi Zdenda oznámil, že se dnešní zápas "B" mužstva v Bílé Třemešné normálně odehraje a hrací plocha je tak regulérní. Sraz tedy 12:45 u sokolovny!

Josef Stránský

Zdeněk Tauchman | 12.09.2014

Vážení přátelé,
v pondělí na schůzce výboru F.K.,mi bylo předáno rozhodnutí p.Josefa Stránského formou dopisu o jeho ukončení veškerých činností spojených s kalenským fotbalem.Byl jsem zaskočen,protože při nedělním utkání nic neříkal,ani nenaznačil.
V dopise uvádí své důvody,mimo jiné slovní a fyzické napadení jeho osoby jedním z hráčů.Osobně jsem žádné fyzické napadení neviděl,ale způsob vyjadřování některých hráčů k osobě p.Stránského je neslučitelný minimálně se slušným chováním.
Josef Stránský zastává funkci vedoucího mužstva řadu let a to i když není členem výboru a myslím,že ani být nemusí.Jeho kritika nebyla nikterak urážlivá,dovolil si říci Davidu Ježkovi,aby nekopal všechny přímáky,když se mu nedaří,nic víc ,nic míň.Ale nadávat sedmdesátiletému důchodci ať,, drží hubu a vypadne" mi nepříjde zrovna jako ideální.Vím,že především mladší hráči mají určitou averzi vůdči osobě p.Stránského,který je mnohdy nevybíravě kritizuje,ale nejen je.Je i chybou výboru FK ,že ho nekrotí v některých výrazech,ale to stále není důvod k projevům hulvátství,byť si nechávám říkat ,,Radikál".Nebo snad radikál rovná se hulvát?
Pepa Stránský se staral o rozhlas na hřišti,dopisoval do vývěsní skříňky,ke každému zápasu měl připravený komentář,využívali jsme jeho služeb při zhotovení průkazů hráčů,kdy vždy ochotně jezdil na registrační místo v Hradci Králové.Mě ušetřil několik dnů dovolené,klubu nemalou částku za cestovné.Jeho cesta stála klub pouhých padesát korun,autem do H.K. to přijde klub na pětset korun.Pro představu letos tam byl sedmkrát.Diváci byli zvyklí na jeho rozpisy utkání pro jarní nebo podzimní část. Vše bez nároku na nějakou odměnu.
Možná se Vám zdá ,že se ho zastávám,ale mám k tomu svoje důvody.Zhruba před pěti, šesti lety ukončil svoji činnost ze dne na den Tomáš Navrátil.Nebylo to zrovna vydařené období,Tomášovo fungování v klubu nám hodně chybělo.Pepa Stránský společně s Luborem Vaňkem a Honzou Noskem mi pomohli udržet chod klubu na nějaké úrovni.Klub nemá žádné finanční závazky,hospodaříme s plusovým kontem,daří se nám i na poli sportovním.Ať se Vám to líbí nebo ne i on má také velkou zásluhu na dobrém fungování klubu.Bohužel takových lidí si nevážíme!
Do včerejšího večera jsem zvažoval,zda sem vůbec něco psát.Rozhodl jsem se na základě možnosti nahlédnutí na facebookové stránky ,,vyvolených"hráčů FK Dolní Kalná.Tolik špíny ,urážek k osobě Pepy Stránského jsem snad ještě nezažil.Upřímně,chtělo se mi zvracet!
Je jen velká škoda někteří,,vyvolení" pánové,že jste mu to nedokázali říci za střízliva do očí,na to jste sílu nenašli!!!Pokud náš fotbal byl založen na dobré partě,tak tyto stránky vše tříští.Jestliže Vám jako ,,výboři"vadíme,chcete to dělat jinak,my Vám bránit nebudeme.Vše Vám předáme,máte možnost se ukázat!
Třeba dojde i na to,že trenér pošle vybraného hráče místo na hřiště k mikrofonu a ten místo nastoupení do hry bude komentovat utkání!Možná také radikální řešení nemyslíte?
Osobně přeji panu Josefu Stránskému hodně zdraví a spokojenosti v osobním životě,děkuji mu za práci ve výboru,zažili jsme spolu hodně pěkných,ale i krutých chvil spojených s dolnokalenskou kopanou!
Pro mě jeho odchod není vítězstvím,ale spíš ztráta a více starostí.
Bude nutností zapojit více aktivních hráčů do vedení klubu,přenést na jejich bedra nějakou práci,aby dokázali ocenit práci druhých,protože fotbal se neodehrává jenom dvě hodiny na hřišti.
A abych nebyl jenom kritický,děkuji Tomášovi,Martinovi a Víťovi za realizaci nových stránek,jsou parádní.Budiš Váš příklad k zamyšlení těm ostatním ,co pouze,, blafou slinty od počítače"
Tolik moje vyjádření.
S pozdravem Zdeněk Tauchman

Béčko,utkání v Bílé Třemešné

Zdeněk Tauchman | 12.09.2014

Ahoj,
dnes odpoledne jsem byl informován sekretářem f.klubu z Bílé Třemešné o podmáčeném trávníku a možnosti neodehrání zítřejšího mistrovského utkání našeho béčka.Jsme domluveni ,že hřiště posoudí, zda je hratelné zítra dopoledne a pošlou zprávu.Jsme domluveni na desátou hodinu.Proto prosím sledujte tyto stránky.
S pozdravem Zdeněk Tauchman

Flastr z disciplinárky

Honza Nosek | 12.09.2014

Vlasta Porkert - 4 SUN za "specifikaci" pomezního rozhodčího v Hostinném

Přidat nový příspěvek