Program na konec roku a na začátek nového roku, plán mládeže na tento týden

15.12.2014 19:31

 

  • Tréninky mužů (A+B) pokračují! Budou každé úterý a pátek od 18.00 hodin na hřišti, sraz v 17:45! Bude se jednat o výklus, aby kluci naběhali nějaké ty kilometry a nezapoměli, že fyzička je velmi důležitá. Každou neděli bude fotbálek ve Studenci na umělém povrchu v 15.00 hodin, sraz u sokolovny ve 14:30! 
  • Pondělí 29.12.2014 od 13.30 hod. - Tradiční nohejbalový turnaj staré gardy v sokolovně v Dolní Kalné. Jste srdečně zváni!
  • Pátek 2.1.2015 - Začátek zimní přípravy "A"+"B" mužů, čas i místo budou ještě upřesněny
  • Sobota 24.1.2015 od 20.00 hod. - FK Dolní Kalná pořádá tradiční Fotbalový ples v sokolovně v Dolní Kalné. Lístky budou k dostání na místě i v předprodeji - o všem budete informováni! 
  • Sobota 31.1.2015 od 15.00 hod. - Výroční členská schůze v hospodě „Pod farou“.
Plán mládeže na tento týden
  • Středa 17.12. - Zápas ve florbale mezi st.žáky a ml.žáky. Sraz v 16:25 hodin u sokolovny v Dolní Kalné. Hra 3+1, hokejky a míčky s sebou. Kapitáni za st.žáky: Horák, Zapadlo, kapitáni za ml.žáky: Dressler, Šimůnek.
  • Pátek 19.12. od 16.30 hod. - Losovaný turnaj trojic ve fotbale. Sraz v 16.20 hod. u sokolovny v Dolní Kalné.
  • Neděle 21.12. od 12.00 hod. - Turnaj ve florbale, sraz v 11.00 hod., odjezd v 11.15 hod. od sokolovny do haly do Nové Paky. Turnaj bude mezi ml.žáky, st.žáky a tatínky. Jeden zápas 1x20 minut, pravidla dle florbalu. Maminky se můžou také tohoto turnaje zúčastnit, jinak je s nimi počítáno jako s ošetřovatelkami pro tatínky. Tímto trenér Pavel Ježek prosí, aby jemu na číslo byla poslána potvrzující SMSka od tatínků či maminek o tom, kdo chce a bude hrát. Po skončení ve 14.00 hodin se pojede hromadně do aquaparku do Jičína. 
Důležité informace:
Fotbalový klub Dolní Kalná hledá zájemce a uchazeče o post trenéra starší přípravky. Případní zájemci nechť kontaktují předsedu klubu Zdeňka Tauchmana. 
Dále, fotbalový klub shání schopného člověka na post pracovníka výkonného výboru. Případní zájemci nechť kontaktují předsedu klubu Zdeňka Tauchmana.
 
Vedení klubu chce popřát všem fanouškům, sponzorům, 
hráčům a trenérům krásně prožití vánočních svátků a hodně zdraví, štěstí a pohody do nového roku 2015. Děkujeme za podporu!! 
                                                                                                                                           (TN)

Diskusní téma: Program na konec roku a na začátek nového roku, plán mládeže na tento týden

Ukončení podzimní části mládeže

Tomáš Navrátil ml. - admin | 21.12.2014

Ukončení podzimní části sezóny mládeže ml. a st. žáků proběhlo, jako v loňském roce dvouhodinovou hrou ve florbale zpestřenou do formy turnaje tří družstev. Mládež byla rozdělena losováním do dvou družstev a třetím družstvem byli tatínkové. Toto družstvo bylo ve složení Dressler, Ježek P., Korda, Dyntar, Horák, Hubálovský a Tauchman. Tátové jasně přehráli obě družstva mládeže a to díky svým hubeným postavám, dobré kondici, rychlosti a pohybu na hřišti a zejména velké florbalové zkušenosti. Na druhém místě se umístilo B družstvo pod vedením kapitána Ondry Zapadla. Ondru nakonec koupilo za tabulku čokolády po třetím zápase družstvo vedené kapitánem Štěpánem Drinkou, které obsadilo krásné, medailové třetí místo.
Po ukončení turnaje se hromadně odjelo relaxovat do bazénu v Jičíně. Bylo to příjemné odpočinkové odpoledne. Ale již v neděli 4. 1. 2015 od 10.00 hod. začíná tvrdá příprava na jarní sezonu. Ml a st. žáci budou trénovat neděle od 10.00 hod. do 12.00 hod v hale v Nové Pace. Středa a pátek od 16. 30 hod. do 18.00 hod v sokolovně v Dolní Kalné.

Dále dovolte, abych Vám popřál mnoho štěstí v Novém roce a mnoho dárků pod stromeček.

Pavel Ježek

Přidat nový příspěvek