Svoboda v Dolní Kalné vyučovala v produktivitě

27.10.2014 11:38
FK Dolní Kalná "B" : MFC Svoboda 1:3 (0:1)
 
Branky: Bartoš V. – Beneš 2, Karlík
Rozhodčí: Seidel
ŽK: 0:2
Diváků: 30
 
 
FKDK "B": Plecháč - Bartoš V., Kohout, Drinka, Strnádek - Lukeš J. (56. Dědek), Kodytek A., Dohnal (68. Lukeš J.), Sobotka (71.Šimůnek J.) - Kodytek V., Ježek M. (78. Běhounek)
 
O posledním říjnovém víkendu hostila domácí rezerva mužstvo Svobody nad Úpou, které se po loňské nepříliš vydařené sezóně vyhřívá na druhém místě tabulky.
 
30 přihlížejících diváků od začátku sledovalo nepříliš atraktivní zápas na těžkém terénu, který přinesl nepříliš atraktivní fotbal. Domácí od začátku tahali za kratší konec provazu a hrozili především ze standartních situací. Nejblíže ke vstřelenému gólu byl Kodytek V., který si naskočil na rohový kop Dohnala a ve vyložené pozici rozvlnil hlavou síť. Ne však brankovou, ale ochranou. Hosté toho dopředu moc nevymýšleli a spoléhali spíše na rychlé brejky, kde hrozil především rychlonohý forvard Beneš. Po jednom takovém nenápadném brejku se však ve 40. minutě hosté radovali. Osvobozující nákop hostujícího beka si našel právě Beneš, pohrál si s oběma stopery a levačkou nedal domácímu brankáři šanci - 0:1.
 
Do druhého poločasu šli domácí se zcela jasnou vizí - přetavit herní převahu ve vyrovnávací branku a poprat se o vítězství. V 55. minutě se jim tato skutečnost o něco vzdálila, protože na přímý volny kop Roudného si naskočil Karlík a zcela nehlídaný rozvlnil síť podruhé - 0:2. Domácí však přišli s velmi rychlou odpovědí, když se k odraženému míči dostal Bartoš V. a z nějakých 17 metrů málem protrhl halfvolejem síť - 1:2. Tato kontaktní branka přivála vítr do zad kalenským, kteří začli na hostující svatyni hrnout jeden útok za druhým. Do šancí se postupně dostali Drinka, Ježek i Kodytek V., ale nikdo nedokázal nasměrovat kulatý nesmysl do branky. Ke slovu se tedy dostali opět hosté, konkrétně Beneš, který se dostal do samostatného úniku a po kličce Plecháčovi zakončoval pohodlně do prázdné branky - 1:3. Křečovitá snaha domácích o zvrácení výsledku byla ke konci zápasu zcela neškodná a hosté ze Svobody nad Úpou se tak stali druhým týmem, který si letos na podzim odvezl z D. Kalné všechny body.
Troufnu si říct, že Kalná nebyla horším týmem, ale hosté jí udělili jednoznačnou lekci z produktivity a po zásluze si odvážejí vítezství.

Diskusní téma: Svoboda v Dolní Kalné vyučovala v produktivitě

ugg boots

ugg boots | 02.12.2014

north face outlet store

north face outlet store | 02.12.2014

Přidat nový příspěvek